Spotlights inomhusbelysning

Vi har ett stort sortiment av spotlights i olika modeller och färger. Fördelen med spotlights är att de kan användas både som allmänbelysning och som punktbelysning. Du kan t.ex. lysa upp ett rum med en spotlight och rikta vissa spottar mot tavlor eller liknande. Samspelet mellan ljus och skuggor är det som skapar liv i ett rum, med en spotlight är det enkelt att experimentera med detta och få ett rum att bli väldigt välkomnande.

 

Våra spotlights är antingen i 230V, 12V eller LED. Alla lampor ansluts med 230V ström, skillnaden är att 12V spotlights och vissa LED spottar drivs med en transformator. Det ingår transformator i nästan alla (det står om det ej ingår) och är inget man behöver tänka på vid själva installationen.

 

 

Varumärke:
Prisintervall:
Färg:
Sockel:
186Produkter

Installation av spotlights

Våra spotlights monteras antingen på takkrok eller så skruvas de upp i taket. Det står på varje produkt hur den ska monteras.
 
Är du ute efter en speciell spotlight som du inte hittar i vårt sortiment? Vi samarbetar med de flesta leverantörer i Norden och kan säkert fixa hem den du letar efter. Hör av dig till oss så återkommer vi med ett pris och leveransbesked.
 
Är du osäker på vilken typ av spotlights du behöver? Eller hur själva monteringen ser ut? Vi har sålt spotlights i över 30år och vi vågar påstå att vi är spotlight experter. Du kan kontakta oss om du har några frågor eller önskemål, vi lovar att hjälpa dig och bistå med vår kunskap. Vi ser fram emot din kontakt!

 Ring oss på 0470 - 606 52

Svenska English 

Sitemap

Kundtjänst & Villkor

Nyheter

Fynd